Descargar EBOOK Circuits d alta muntanya: pirineu occidental catala autor MANEL FIGUERA gratis online


Descargar EBOOK Circuits d alta muntanya: pirineu occidental catala autor MANEL FIGUERA gratis online Título Del Libro: Circuits d alta muntanya: pirineu occidental catala
El autor del libro: MANEL FIGUERA
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El editor: COSSETANIA
ISBN 13: 9788497912105
Idioma del libro: ES
El tamaño del archivo: 669 Kb

Read full description of the books:Aquesta guia presenta vint-i-cinc circuits d’alta muntanya, escollits per conèixer el Pirineu oriental català, assequibles en un sol dia per a un gran nombre d’excursionistes. Al Pirineu oriental català el cim més elevat és el del Carlit, que ateny l’altitud gens menyspreable de 2.921 m. Tres relleus més sobrepassen els 2.900 m —tossa Plana de Lles, Puigpedrós i Puigmal— i una munió es troba entre els 2.800 m i els 2.400 m, cota mínima que s’atribueix, en les nostres latituds, a la vertadera alta muntanya. El sector que abasta aquesta guia, seguint la base dels 2.400 m com a mínim, va del massís del Canigó a Andorra i l’Alt Urgell en funció del curs dels rius Segre, Gran Valira i Valira d’Encamp o d’Orient fins al port d’Envalira. Tanmateix, no surt de l’àmbit dels Països Catalans —Catalunya Nord, Catalunya estricta i principat d’Andorra—. Cada circuit consta d’una presentació, una fitxa tècnica i una descripció on s’indiquen la ubicació, l’accés, el desnivell acumulat, l’altitud màxima assolida —sempre per damunt dels 2.400 m—, el temps o horari total aproximat, uns consells i els llocs —refugis, cabanes, cases de pagès, hotels, etc.— on allotjar-nos. Les dificultats dels vint-i-cinc itineraris circulars ressenyats no sobrepassen el III grau de l’escala de l’UIAA i disposen de diversos punts per abandonar-los si sorprèn el mal temps o el cansament. Són una manera diferent de recórrer aquest meravellós Pirineu oriental, tant axial com Prepirineu; una varietat més de les moltes que hi podem dur a terme.
El autor es MANEL FIGUERA escribió un interesante libro titulado Circuits d alta muntanya: pirineu occidental catala. El libro de la publicó la editorial COSSETANIA, y en este momento por el libro de Circuits d alta muntanya: pirineu occidental catala PDF ISBN (9788497912105) es necesario pagar 12.80 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Circuits d alta muntanya: pirineu occidental catala EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor MANEL FIGUERA, que te pueden gustar, igual que el libro de Circuits d alta muntanya: pirineu occidental catala EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Circuits d alta muntanya: pirineu occidental catala EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Circuits d alta muntanya: pirineu occidental catala PDF
Descargar en EPUB Circuits d alta muntanya: pirineu occidental catala EPUB
Descargar en DOC Circuits d alta muntanya: pirineu occidental catala DOC
Descargar en TXT Circuits d alta muntanya: pirineu occidental catala TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Circuits d alta muntanya: pirineu occidental catala


Raul

La idea es interesante, pero hay deficiencias en la calidad.

Juan

Interesante libro, difícil de romper

Sara

Este libro te hará estremecer, disfrutar y cambiar la mirada en este mundo loco

Carlos

A pesar de las críticas, me ha gustado el libro!

Maria

El libro merece el título de best-seller!
Añadir comentario
Descargar EBOOK Circuits d alta muntanya: pirineu occidental catala autor MANEL FIGUERA gratis online

PDF: circuits-d-alta-muntanya-pirineu-occidental-catala.pdf Circuits d alta muntanya: pirineu occidental catala PDF
EPUB: circuits-d-alta-muntanya-pirineu-occidental-catala.epub Circuits d alta muntanya: pirineu occidental catala EPUB
DOC: circuits-d-alta-muntanya-pirineu-occidental-catala.doc Circuits d alta muntanya: pirineu occidental catala DOC
TXT: circuits-d-alta-muntanya-pirineu-occidental-catala.txt Circuits d alta muntanya: pirineu occidental catala TXT