Descargar EBOOK La costa daurada arran de mar autor JOSEP INSA MONTAVA gratis online


Descargar EBOOK La costa daurada arran de mar autor JOSEP INSA MONTAVA gratis online Título Del Libro: La costa daurada arran de mar
El autor del libro: JOSEP INSA MONTAVA
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El editor: COSSETANIA
ISBN 13: 9788497911733
Idioma del libro: ES
El tamaño del archivo: 25.38 Mb

Read full description of the books:Conèixer la Costa Daurada, amb profunditat o de passada, pot ser molt enriquidor, tant pel paisatge com per la història. Els recorreguts es desenvolupen per les comarques del Baix Penedès, el Tarragonès, el Baix Camp, el Baix Ebre i el Montsià, que geogràficament formen l’anomenada Costa de Ponent, més coneguda com a Costa Daurada. Aquesta guia ofereix la possibilitat de recórrer la Costa Daurada de nord a sud, de la manera més senzilla que existeix, és a dir, a peu, tot i que també és possible fer-ho a cavall i amb la BTT. Procurem seguir arran de mar pels antics (i no tan antics) camins de ronda i per les poblacions properes a la costa, que des que arribaren els primers pobladors fins als nostres dies han vist, any rere any, l’arribada de gent cercant sol i “tranquil?litat”.

Josep Insa Montava (Poblenou, Barcelona, 1938). Des dels tres anys viu a Valls. Entusiasta dels esports individuals, ha practicat l’escalada, l’alpinisme i l’esquí de muntanya i de fons. Això l’ha portat a conèixer i a recórrer diferents serralades en diversos continents, i a interessar-se per l’estudi de les cultures, de l’arqueologia i de l’etnografia. L’atletisme de gran fons fou un complement de la seva activitat esportiva. Amb l’aparició de la bicicleta de muntanya, va descobrir una nova modalitat de fer excursions, per les nostres contrades i per altres països. Entre els anys 1997 i 2001 publicà una trilogia de rutes en BTT per les comarques tarragonines: De la muntanya al mar, amb itineraris per la Conca de Barberà, l’Alt Camp i el Tarragonès; De les Muntanyes de Prades a l’Ebre, pel Baix Camp, el Priorat, la Ribera d’Ebre i el Baix Ebre; i Per les Terres de l’Ebre. El 2002 apareixia la seva obra Per la Franja en BTT; el 2003, L’Urgell. 12 itineraris en BTT, a peu o a cavall; i el 2004, Les Garrigues. 14 itineraris en BTT, a peu o a cavall.
El autor es JOSEP INSA MONTAVA escribió un interesante libro titulado La costa daurada arran de mar. El libro de la publicó la editorial COSSETANIA, y en este momento por el libro de La costa daurada arran de mar PDF ISBN (9788497911733) es necesario pagar 14.80 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro La costa daurada arran de mar EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor JOSEP INSA MONTAVA, que te pueden gustar, igual que el libro de La costa daurada arran de mar EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de La costa daurada arran de mar EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF La costa daurada arran de mar PDF
Descargar en EPUB La costa daurada arran de mar EPUB
Descargar en DOC La costa daurada arran de mar DOC
Descargar en TXT La costa daurada arran de mar TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro La costa daurada arran de mar


Manuel

El libro sorprende por su profundidad! Aconsejo leer.

Alejandro

hay una interesante página

Marta

El inicio de la captura, pero al final del libro directamente completamente opción comodín.

Samuel

La realidad superó las expectativas.

Claudia

Es uno de mis preferidos
Añadir comentario
Descargar EBOOK La costa daurada arran de mar autor JOSEP INSA MONTAVA gratis online

PDF: la-costa-daurada-arran-de-mar.pdf La costa daurada arran de mar PDF
EPUB: la-costa-daurada-arran-de-mar.epub La costa daurada arran de mar EPUB
DOC: la-costa-daurada-arran-de-mar.doc La costa daurada arran de mar DOC
TXT: la-costa-daurada-arran-de-mar.txt La costa daurada arran de mar TXT